Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Dubbele houten carport met berging

Met een dubbele houten carport heeft u voldoende plek om twee auto ́s droog te parkeren. Maar ondanks deze ruimte, kunt u ook nog behoefte hebben aan extra ruimte. Misschien heeft u geen schuur of tuinhuis om uw gereedschappen of fietsen op te bergen? Overweeg dan de mogelijkheid van een dubbele houten carport met een berging. Het is zeer praktisch om de berging bij de carport te betrekken. Zo heeft u alles bij elkaar en geen aparte bouwwerken nodig. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof zijn we gespecialiseerd in het bouwen van een dubbele houten carport met berging op maat.

Op maat gemaakte dubbele houten carport met berging

Wilt u de dubbele carport met berging in de stijl van uw woning laten bouwen? Dan heeft u hier ongetwijfeld specifieke eisen voor. Bijvoorbeeld voor het dak, zoals een plat dak of een zadeldak. Misschien wilt u dat de carport van een specifieke houtsoort wordt gebouwd of wilt u de afmetingen van de berging wat vergroten of verkleinen? Wij bouwen uw dubbele houten carport met berging geheel op maat, zoals wij met al onze bouwwerken doen.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Dubbele carport met berging van hout

De basis van elke constructie die wij bouwen, is houtskeletbouw. Hout is al 40 jaar ons favoriete bouwmateriaal en dat is niet voor niets. Hout is gemakkelijk aanpasbaar, waardoor wij u de service kunnen bieden van een dubbele carport met berging op maat. Daarnaast kiezen veel klanten bewust voor hout vanwege de natuurlijke en warme uitstraling en de duurzaamheid. Met een houten dubbele carport met berging kunt u jarenlang vooruit.

Dubbele houten carport met berging door Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Wilt u een dubbele houten carport met berging realiseren, maar wel één die aan uw wensen voldoet? Maak dan een afspraak met ons voor een bezichtiging van ons showterrein. Op ons terrein van 1000 m2 hebben we meer dan 50 houten bouwwerken staan. Tevens kunt u direct met onze medewerkers de mogelijkheden van uw wensen bespreken.

Wij streven naar tevreden klanten en een persoonlijke en open communicatie. Bel ons of stuur een e-mail, wij informeren u graag over de mogelijkheden van een op maat gemaakte dubbele houten carport met berging.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.