Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Dichte houten carport

Een carport kan verschillende functies hebben. In de eerste plaats is het een overkapping voor één of meerdere auto ́s. Maar het is ook mogelijk om fietsen, een aanhanger of gereedschappen te stallen. In deze gevallen kan het een optie zijn om te kiezen voor een hele of half dichte houten carport. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof kunnen we u alles vertellen op welke wijze de carport dicht gemaakt kan worden.

Op maat gemaakte dichte houten carports

Een carport kan op verschillende manieren dicht zijn. Dit kan half, zodat er een gedeelte open is, maar ook helemaal dicht is mogelijk. Dit is waarom u bij ons altijd kiest voor maatwerk. Iedereen heeft zijn smaken en wensen. Doordat wij op maat bouwen, worden uw eisen en wensen gerealiseerd. Zo heeft u inspraak in de afmetingen van uw carport, het soort dak, de gewenste houtsoort en de kleur.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Dichte carport van hout

Een dichte carport valt op en daar zijn goede materialen voor nodig. Hout is dan een vanzelfsprekend constructiemateriaal. Met hout kunnen we alle persoonlijke wensen die u heeft voor een carport realiseren. Hout heeft een warme uitstraling en dit doet uw woning en tuin goed. Daarnaast is hout een erg sterk constructiemateriaal, duurzaam en tegen veel bestand.

Vrijstaande dichte houten carport

Een dichte houten carport is bij uitstek geschikt om niet met de woning verbonden te worden. Hierdoor maakt u van uw op maat gemaakte carport echt een eyecatcher. U bepaalt uiteraard, maar ook een vrijstaande dichte houten carport is bij ons mogelijk.

Dichte houten carport door Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Met een dichte houten carport creëert u veel meer mogelijkheden dan enkel een stalplaats voor de auto. Bent u benieuwd hoe u uw carport kunt samenstellen? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan ons showterrein, waar we voldoende carports hebben staan om inspiratie op te doen. Laat u rondleiden door onze medewerkers en stel uw vragen. Samen komen we zeker tot een zeer fraai ontwerp. Wilt u meer informatie? Bekijk onze website of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.