Tuinhuis met overkapping en plat dak

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis met overkapping en plat dak

Ziet u het helemaal zitten om een mooi tuinhuisje in uw tuin neer te zetten? Overweeg dan ook eens om een overkapping aan uw tuinhuisje vast te maken. Zo maakt u van uw tuin een echt paradijsje. Niet alleen heeft u dan een fijne plek om tijd door te brengen, maar kunt u ook buiten het tuinhuisje optimaal genieten. De mogelijkheden met een tuinhuisje en een overkapping zijn zeer gevarieerd. Zo kunt u door ons bijvoorbeeld een tuinhuis met overkapping en plat dak laten maken.

Een tuinhuis met overkapping voor uw tuin

Tuinhuiscentrum van de Munckhof staat klaar om al uw wensen voor de tuin tot realiteit te maken. We letten hierbij altijd goed op de wensen van onze klanten en willen ook geen beperkingen opwerpen. Wilt u bijvoorbeeld een achthoekig tuinhuisje, met een overkapping van tien meter en een plat dak? Dan is dat natuurlijk mogelijk. Alles om ervoor te zorgen dat u het hele jaar door extra geniet in de tuin.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een tuinhuisje van duurzaam hout

Om ervoor te zorgen dat uw tuinhuisje straks stevig staat en daarbij ook nog eens lang meegaat, gebruiken wij alleen maar het mooiste hout bij het bouwen hiervan. Sterk, duurzaam hout dat een geheel eigen karakter heeft. Het mooie aan hout is dat het er ook nog eens mooier uit gaat zien naarmate het langer staat. Alle reden dan ook om voor een tuinhuisje van Tuinhuiscentrum van de Munckhof te kiezen.

Maar hoe ziet zo’n tuinhuisje er dan uit?

Natuurlijk wilt u dan graag weten hoe zo’n tuinhuisje met overkapping en plat dak er in het echt uit komt te zien. We hebben op deze website wel afbeeldingen staan, maar het is het beste om even bij ons langs te komen en in het echt onze tuinhuisjes te bekijken. Dit is altijd mogelijk, u krijgt dan een nog betere indruk van wat er bij ons mogelijk is. We geven u dan een rondleiding en nemen gelijk door wat u in gedachten heeft voor uw tuinhuis.

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.