Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Een tuinhuis in Weert en omstreken

Een tuinhuis in Weert en omstreken betekent een aanwinst voor je tuin. Als wij weten wat jouw wensen zijn, gaan onze ervaren vakmensen aan de slag. We gebruiken alleen materialen van hoogwaardige kwaliteit. Toch bieden wij onze huisjes aan voor een scherpe prijs. Wil je online een offerte aanvragen? Dat is zeker mogelijk. Je kunt ons ook bezoeken in Neerkant. Dan kunnen we je meteen een prijsindicatie geven. Ook als je vragen hebt, mag je altijd contact met ons opnemen. Onze deskundige medewerkers beantwoorden al je vragen. Weet je al precies welk tuinhuis je wilt kopen in Weert? Geef dan je specifieke wensen aan. Wij zorgen altijd voor een ontwerp op maat.

Veel mogelijk bij tuinhuis Weert en omgeving

Zoek je sinds een tijdje naar een tuinhuis Weert? Heb je al een kijkje genomen op onze website? Dit is een handige manier om inspiratie op te doen. Wil je een standaard tuinhuis of heb je speciale wensen? Je kunt het tuinhuis ook combineren met een terras. Dan heb je zowel een extra opbergruimte als een mogelijkheid om te genieten van het buitenleven. Door een terras met een veranda of overkapping kun je soms zelfs in de herfst nog buiten zitten. Zeker als je kiest voor een vuurkorf. Regen is natuurlijk geen enkel probleem als je onder de overkapping zit. Er is van alles mogelijk als je een tuinhuis aanschaft bij Van de Munckhof.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een tuinhuis kopen Weert voor extra opbergruimte

Is het tuinhuis in Weert en omstreken bedoeld voor extra opbergruimte? Jaren geleden was dit vaak de hoofdreden voor de aanschaf van een buitenverblijf. Tegenwoordig wordt een tuinhuis ook vaak voor andere doeleinden aangeschaft. Mensen maken er een hobbykamer of speelkamer van. Ook gebeurt het nogal eens dat het tuinhuis wordt ingericht als gastenverblijf. Welke wensen je ook hebt, onze vakmensen realiseren het graag voor je.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.