Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Een tuinhuis Waalre

Je bent van plan om een tuinhuis te kopen in Waalre en omgeving? Je bent dan bij Van de Munckhof aan het juiste adres. Je kunt het tuinhuis voor verschillende doeleinden gebruiken. We zien vrij vaak dat mensen kiezen voor een klusruimte of een speelkamer voor de kinderen. Natuurlijk is het altijd handig om het tuinhuis te gebruiken om spullen op te ruimen. Al stal je er in de winter de tuinstoelen maar in. Dan staan ze mooi schoon en droog. Op de eerste warme lentedag pak je ze dan zo weer tevoorschijn. Wil je het tuinhuis met een grote of een kleine deur? Je kunt ook kiezen voor dubbele openslaande deuren. Dat ziet er vaak erg gezellig uit. Ben je soms van plan om het tuinhuis te gebruiken als gastenverblijf? Wij denken graag met je mee over de meest perfecte indeling. We kunnen ook meedenken over het soort dak. Wil je het plat of schuin? Voor beide keuzes is wel wat te zeggen.

Praktisch tuinhuis Waalre

Je wilt vast en zeker dat het tuinhuis in Waalre en omgeving perfect bij jouw tuin past. Het juiste houtsoort is dan vrij belangrijk. Heb je Douglas hout ook al eens overwogen? Ook kun je bij ons kiezen voor maatwerk. Het tuinhuis in Waarle kan precies voor je op maat worden gemaakt. Wij vinden het niet meer dan logisch om elk tuinhuis op maat te maken. Het moet tenslotte bij je wensen aansluiten. Dankzij onze jarenlange ervaring maken wij het tuinhuis zoals jij dat wilt. We maken alleen gebruik van materialen van uitmuntende kwaliteit. Verder vind je bij ons vakmanschap en eerlijke prijzen. Omdat we alles maken in onze eigen werkplaats kunnen de lijnen altijd kort blijven. Er is altijd overleg mogelijk. We zijn 6 dagen in de week geopend. Zien we je binnenkort op ons showterrein? Dat bevindt zich in Neerkant. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte of informatie aan via onze website. Je bent van harte welkom. We staan graag voor je klaar.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een tuinhuis kopen Waalre

Een geïmpregneerd tuinhuis in Waarle en omgeving gaat extra lang mee. Misschien is dat ook voor jou nog een goede optie. Wij maken tijdens de productie van onze tuinhuizen alleen gebruik van goed hout. Dit is echt van uitstekende kwaliteit. Om die reden gaan onze tuinhuizen altijd lang mee. Laat je het tuinhuis ook nog impregneren, dan mag je erop vertrouwen dat het nog langer meegaat. Meestal zeggen wij toch wel dat je er zo’n 20 jaar van moet kunnen genieten. Het is tenslotte een hele investering en dan is het een groot voordeel als het tuinhuis zo duurzaam is. Wil je dus lang genieten van het tuinhuis in Waalre, dan is impregneren een hele goede keus.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.