Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Een tuinhuis in Venlo laten neerzetten

Bent u woonachtig in Venlo en wilt u graag een tuinhuis in uw tuin neer laten zetten? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof allemaal te bieden hebben. We hebben een ruim assortiment aan tuinhuisjes voor u klaarstaan. Elders op deze website hebben we hier een overzicht van neergezet, waar u op uw gemak even in kunt kijken om te zien of uw droomtuinhuis hier ook tussen staat. We vinden het belangrijk om een huisje voor onze klanten te maken waar ze optimaal van kunnen genieten en dat weer en wind kan doorstaan.

Een tuinhuis voor Venlo

We komen graag een tuinhuisje in Venlo neerzetten voor u. Als u inspiratie hebt opgedaan op deze website, dan nemen we graag met u door wat uw wensen zijn op het gebied van een tuinhuis. We kunnen ook een keer bij u langskomen om in uw tuin te bekijken wat hier allemaal mogelijk is. We nemen de maten op, bekijken welk materiaal u het mooiste vindt en zoeken de plek waar het tuinhuisje in Venlo het beste kan staan. Een tuinhuis kopen voor Venlo? Wij leveren u een mooi tuinhuis tegen een scherpe prijs. Een tuinhuis gemaakt van het mooiste hout, zoals bijvoorbeeld Douglas naaldboomhout.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een tuinhuis kopen in Venlo

Tuinhuiscentrum van de Munckhof is de specialist als het aankomt op een tuinhuis voor Venlo. Door de natuurlijke uitstraling van het hout dat wij gebruiken is een tuinhuis een echte aanwinst voor uw tuin. U kunt dit mooie tuinhuisje in Venlo voor meerdere doeleinden te gebruiken. Als bergruimte, als speelruimte, of als ruimte waar u heerlijk kunt genieten van de tuin. We bouwen voor u een tuinhuis dat 5 hoekig is, een tuinhuis met een plat dak of een tuinhuis met een terras. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat dit voor u wordt gerealiseerd!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.