Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Een tuinhuis kopen in Veldhoven

Bent u op zoek naar een mooi tuinhuis om in Veldhoven neer te zetten in uw tuin? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof. We hebben mensen in dienst die als geen ander weten wat er allemaal mogelijk is bij de bouw van een tuinhuisje voor Veldhoven. We hebben elders op deze website een aantal opties klaarstaan voor u, inclusief foto’s. Neem deze eens door om te bekijken welk tuinhuis u het mooiste in uw tuin vindt passen. We komen dan graag bij u langs om uw droom op het gebied van uw nieuwe tuinhuis helemaal waar te maken.

Een tuinhuisje voor Veldhoven

Wilt u een tuinhuis kopen in Veldhoven? We hebben veel ervaring met het ontwerpen en bouwen van allerlei soorten tuinhuizen. We bekijken graag samen met u wat precies uw wensen zijn. Wellicht heeft u op onze website een tuinhuis gevonden dat u aanspreekt, het is natuurlijk ook mogelijk om hier zelf aanpassingen op te maken. We bekijken dan of deze mogelijk zijn en maken voor u een nieuw ontwerp. We kunnen ook bij u langs komen om te bekijken wat de mogelijkheden zijn op het gebied van formaat en plaatsing van het tuinhuisje in Veldhoven.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Laat ons een tuinhuis in Veldhoven neerzetten

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof staan we klaar om voor u een tuinhuis neer te zetten. We leveren onze tuinhuizen in Veldhoven, maar ook door de rest van Nederland en in België. Het is altijd mogelijk om deze tuinhuizen van tevoren eens te komen bekijken. We hebben een showroom klaarstaan waar we al onze modellen hebben neergezet. Zo kunt u de huizen komen bekijken en hier alvast inspiratie opdoen voor uw eigen tuinhuis. Hier kunt u ook ter plekke met ons de opties doornemen en een afspraak met ons maken voor het bouwen en plaatsen van een tuinhuis.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.