Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Een handig tuinhuis in Valkenswaard en omstreken

Je wilt een tuinhuis kopen in Valkenswaard en omstreken? Dan ben je bij Van de Munckhof aan het juiste adres. Een tuinhuis is echt een aanwinst voor je tuin. Het is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Misschien ben je op zoek naar een extra ruimte om spullen op te ruimen. Bij een tuinhuis gaat het dan meestal om onder meer tuingereedschap, een grasmaaier, kinderspeelgoed of het tuinmeubilair. Wellicht wil jij het huisje voor een heel ander doel gebruiken. Heb je plannen opgevat om het in te richten als gastenverblijf? Zeker als je een redelijk grote tuin hebt is dat absoluut een optie. Je kunt het huisje precies inrichten zoals je het zelf wilt. Natuurlijk is een verblijf in de tuin ook ideaal om te gebruiken als hobbyruimte of speelkamer voor de kinderen.

Op maat gemaakt tuinhuis Valkenswaard

Van de Munckhof realiseert een tuinhuis in Valkenswaard naar jouw eigen wensen. Op zich verkopen we ook wel standaard tuinhuizen, maar als je zelf specifieke wensen hebt, maken we een uniek ontwerp voor jouw tuinhuis in Valkenswaard. We kunnen een enkele deur of dubbele deuren in het huisje maken. Ook openslaande deuren behoren tot de mogelijkheden. Lijkt het je handig om het tuinhuis te combineren met een overkapping of veranda? Dat is zeker mogelijk. Wil je het liefst een plat of een schuin dak? Ook qua afmetingen maken we het verblijf precies zo breed en lang als jij wilt. Heb je een voorkeur voor Douglas hout of kies je liever een ander houtsoort? Wil je meer weten over de verschillen tussen de diverse houtsoorten, dan geven we je graag informatie.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een tuinhuis kopen Valkenswaard

Een tuinhuis Valkenswaard wordt door ons prefab gemaakt. Alles wordt door ons gerealiseerd in onze eigen werkplaats. We maken tijdens de productie gebruik van goede materialen. Tel hierbij onze ervaring op en je begrijpt dat er een mooi tuinhuis tevoorschijn gaat komen. Dit alles voor scherpe prijzen. Wil je ons een keer bezoeken in Neerkant? Je bent van harte welkom. Op ons showterrein zijn diverse tuinhuizen aan de binnen- en buitenkant te bekijken. We geven, desgewenst, ook meteen een prijsindicatie. Graag ontmoeten we je binnenkort. 6 Dagen in de week zijn we voor je geopend.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.