Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Een tuinhuis Son

Je wilt een tuinhuis kopen in Son en omstreken? Van de Munckhof levert mooi en betaalbaar houtwerk. We zijn 6 dagen per week geopend. Wil je graag een standaard tuinhuis in Son en omgeving? Of ga je voor een van onze nieuwste trends? We zien de laatste jaren tuinhuizen in combinatie met eiken palen steeds populairder worden. Deze robuuste uitstraling wordt door veel mensen gewaardeerd. Je krijgt hierdoor echt een authentieke uitstraling. Daarnaast weet je met eikenhout zeker dat je een betrouwbare basis hebt voor je tuinhuis in Son en omstreken.

Een tuinhuis Son nodig voor extra bergruimte?

Wil je een tuinhuis in Son en omgeving omdat je een gebrek aan opbergruimte hebt? Wij maken het tuinhuis graag voor je op maat. Je kunt precies aangeven wat je wensen zijn. Als je weet wat je bedoeling met het tuinhuis in Son is, kun je goed aangeven hoe je het precies ingericht wilt hebben. Ook voor een extra luxe tuinhuis kun je bij ons terecht. Wij zorgen er altijd voor dat het tuinhuis perfect bij je tuin aansluit. We kunnen het tuinhuis bijvoorbeeld ook maken van sfeervol Douglas hout. Twijfel je nog waar je het tuinhuis precies voor gaat gebruiken? Vraag je je af of het handig is als dierenverblijf? Wij denken graag even met je mee.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een tuinhuis kopen Son als gastenverblijf

Een tuinhuis Son kan ook zeer goed dienen als gastenverblijf. Misschien heb je wel familieleden of vrienden die ver weg wonen. Als ze dan bij je op bezoek komen, is het wel gezellig als ze blijven overnachten. Het is geweldig als jij ze dan door middel van het tuinhuis een mooi verblijf kunt bieden. Het is ook mogelijk om je tuinhuis professioneel als gastenverblijf te verhuren. Graag horen we jouw wensen. Die nemen we dan allemaal mee in het uiteindelijke ontwerp. Op die manier ontstaat er een maatwerk product waar je jarenlang plezier van gaat hebben. Wij maken altijd gebruik van materialen van hoogstaande kwaliteit. En dat voor een aantrekkelijke prijs. Wil je meer weten over onze tuinhuizen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Al je vragen worden met plezier door ons beantwoord.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.