Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Een mooi tuinhuis in Someren laten plaatsen

Op een dag staat u in de tuin en vraagt u zich af hoe u al de ruimte daar het beste kunt gebruiken. U kunt er natuurlijk voor kiezen om gras in te zaaien, of een paar mooie bomen neer te zetten, maar u kunt ook besluiten om voor een tuinhuis te gaan. Wilt u een tuinhuis in Someren neer laten zetten? Dan raden wij u aan om hiervoor contact op te nemen met Tuinhuiscentrum van de Munckhof. Wij bouwen voor u een tuinhuis op maat, dan helemaal voldoet aan al uw wensen. Een tuinhuis dat gemaakt is van het mooiste hout, zodat u niet alleen een duurzaam tuinhuisje in Someren krijgt, maar vooral ook een stevig huis dat alle weersomstandigheden aankan!

Wilt u een tuinhuis kopen in Someren?

Als u een tuinhuis wilt kopen in Someren, dan horen wij graag van u. We nemen dan uw wensen met u door, zodat we er zeker van zijn dat het tuinhuis dat we straks in uw tuin neerzetten ook helemaal naar uw wens is. Neem om te beginnen eens een kijkje bij de verschillende modellen die wij op deze website voor u klaar hebben staan. Staat hier een model tussen dat u aanspreekt, dan bekijken we samen met u hoe wij dit zo goed mogelijk op uw tuin en wensen aan kunnen passen. We willen er graag voor zorgen dat u straks een tuinhuis in Venlo heeft staan waar u met veel plezier tijd in door gaat brengen.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Het mooiste tuinhuisje voor Someren

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof staan we klaar om voor u een tuinhuis te bouwen dat helemaal aan uw wensen voldoet. We hebben vele jaren ervaring met het bouwen van tuinhuizen op een professionele manier. We gebruiken altijd materialen die sterk genoeg zijn om jarenlang mee te gaan. U mag onze huizen ook altijd een keer in het echt komen bekijken in onze ruime showroom. We hebben hier de verschillende modellen die wij verkopen voor u klaarstaan, zodat u uzelf even in kunt beelden hoe deze huizen er in uw tuin uit zouden komen te zien!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.