Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Een tuinhuis Sevenum

Wil je een tuinhuis kopen in Sevenum en omstreken? Heb je het liefst een standaard huisje of kies je voor een op maat gemaakt object? Bij Van de Munckhof is het beiden mogelijk. Tuinhuizen zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken. Misschien wil je het tuinhuis in Sevenum gebruiken als hobbyruimte. Het kan ook dat je het aanschaft omdat je behoefte hebt aan extra bergruimte. We zien ook wel dat mensen hun tuinhuis gebruiken als speelhuisje voor de kinderen. De extra ruimte die je krijgt door deze aanschaf is fijn. Daarnaast is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat het huisje goed in je tuin past. Dan kan het nog een extra aanwinst voor je tuin betekenen ook.

Een tuinhuis Sevenum als gastenverblijf

Een tuinhuis in Sevenum en omstreken kan ook als gastenverblijf worden gebruikt. Soms kom je in je woning een ruimte tekort en het lukt ook niet om deze binnen te realiseren. Een extra ruimte in de tuin is dan soms een goed alternatief. Zeker wanneer je regelmatig gasten ontvangt die bij je blijven slapen. Is dat in huis niet goed mogelijk, dan kun je ze een slaapplek aanbieden in je tuinhuis in Sevenum en omgeving. Wij maken onze tuinhuizen standaard van hout. Dit natuurlijke materiaal zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Op die manier krijg je meer sfeer in je tuin.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Maatwerk bij tuinhuis kopen Sevenum

Een tuinhuis in Sevenum kan precies voor je op maat worden gemaakt. Wij vinden het niet meer dan logisch om elk tuinhuis op maat te maken. Het moet tenslotte bij je wensen aansluiten en het liefst ook nog passen bij je tuin. Dankzij onze ervaring maken wij de tuinhuizen zoals jij dat wilt. We maken alleen gebruik van materialen van uitmuntende kwaliteit. Verder vind je bij ons vakmanschap en eerlijke prijzen. Zien we je binnenkort op ons showterrein in Neerkant? Of vraag geheel vrijblijvend een offerte of informatie aan via onze website.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.