Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Een tuinhuis Roermond

Wil je graag een tuinhuis kopen in Roermond en omstreken? Heb je een specifieke bedoeling met het tuinhuis of vind je het gewoon mooi in je tuin? Wil je het tuinhuis in Roermond en omstreken gebruiken als extra bergruimte? Zeker met een gezin kom je al snel ruimte tekort om spullen op te bergen. Elk kind heeft weer zijn eigen fiets en soms ook nog een wave bord en andere attributen. Het kan natuurlijk ook dat je het tuinhuis in Roermond aanschaft voor het opbergen van je tuingereedschap. Handig is bijvoorbeeld ook het opruimen van je tuinmeubelen. Kom gerust eens langs bij ons in Neerkant. We hebben een groot showterrein waar verschillende tuinhuizen staan. Je mag ze op je gemak van binnen en van buiten bekijken. Er is ook altijd wel een medewerker beschikbaar die je eventuele vragen kan beantwoorden.

Offerte voor tuinhuis Roermond

Wil je graag een prijsindicatie voor het tuinhuis in Roermond en omstreken? Als je bij ons langskomt in Neerkant kunnen we je direct een prijsindicatie geven. Het is dan natuurlijk wel wenselijk dat we ongeveer weten wat je wilt. Hoe beter jij aangeeft wat je wilt op het gebied van ramen, deuren, soort hout en het dak, hoe nauwkeuriger wij een indicatie van de prijs kunnen geven. Je mag ook online een offerte bij ons aanvragen. Dit is geheel vrijblijvend.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een tuinhuis kopen Roermond

Wil je het tuinhuis Roermond combineren met een terras? Het is natuurlijk handig om het een en ander te combineren. Je hebt dan in de eerste plaats extra opbergruimte en daarnaast kun je genieten van een fijn terras. Het is in dat geval wel fijn om te kiezen voor een overkapping. Zo maak je de zomer langer en kun je ook op een frisse avond nog prima buiten zitten. Twijfel je over het houtsoort? Weet je niet goed of je nu wel of niet wilt impregneren? Onze medewerkers geven je graag deskundig advies.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.