Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Een tuinhuis in Nuenen

Wil je een tuinhuis in Nuenen kopen? Je bent dan bij Van de Munckhof in Neerkant aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment van mooie tuinhuizen. Kies je voor Douglas hout, dan is het huisje extra duurzaam. Dit hout is bijzonder hard en gaat daarom zeer lang mee. Een ander voordeel van Douglas hout is dat het een mooie uitstraling heeft. De kleur van het hout gaat iets naar het geel en past daarom goed in de meeste tuinen. Nu is het wel zo dat na verloop van jaren de kleur iets meer grijs zal worden. Vind je dat niet fijn, dan kun je dit door middel van een speciale beits voorkomen. Neem zeker even contact op met onze medewerkers als je hierover meer wilt weten.

Een tuinhuis in Nuenen

Een tuinhuis in Nuenen en omstreken kan helemaal worden aangepast aan jouw wensen. Wil je een plat dak of kies je liever voor schuin? Is het de bedoeling dat het huisje een afdak krijgt of niet? Dit maakt de aanschafprijs iets hoger, maar aan de andere kant biedt het wel weer verschillende voordelen. Afhankelijk van je bedoeling met het tuinhuis bepaal je wat je wilt qua deuren en ramen. Kijk ook zeker eens op onze website voor inspiratie. Of weet je al precies wat je wilt? Bestel het tuinhuis dan bij Van de Munckhof. We leveren standaard tuinhuizen, maar ze zijn ook door ons op maat te maken. Geheel volgens je eigen wensen en voorkeuren.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een tuinhuis kopen in Nuenen

Wil je het tuinhuis in Nuenen gebruiken als extra bergruimte? Zeker met een gezin kom je al snel ruimte tekort om spullen op te bergen. Elk kind heeft weer zijn eigen fiets en misschien willen ze ook nog wel een step of een space scooter. Het kan natuurlijk ook dat je het tuinhuis in Nuenen gaat kopen omdat je je tuingereedschap wilt opbergen. Handig is bijvoorbeeld ook het opruimen van je tuinmeubelen. Kom gerust eens langs bij ons in Neerkant. Dan kun je op je gemakje onze verschillende objecten bekijken.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.