Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Een tuinhuis Nederweert

Je wilt binnenkort een mooi tuinhuis kopen in Nederweert of omstreken? Heb je ook overwogen om te kiezen voor een geïmpregneerd huisje? Een geïmpregneerd tuinhuis in Nederweert en omgeving gaat namelijk extra lang mee. De vakmensen van Van De Munckhof maken tijdens de productie van de tuinhuizen alleen gebruik van goed hout. Dit is echt van uitstekende kwaliteit. Om die reden gaan onze tuinhuizen altijd lang mee. Laat je het tuinhuis in Nederweert en omgeving ook nog impregneren, dan mag je erop rekenen dat het nog langer meegaat. Je zult merken dat het vocht minder goed op het hout blijft zitten. Daarnaast heeft het hout ook veel minder te lijden onder vocht en vuil. Er is namelijk een speciale beschermende laag op het hout aangebracht. Wil je extra lang genieten van je buitenverblijf, overweeg dit dan zeker.

Een tuinhuis Nederweert

Wil je het tuinhuis in Nederweert en omstreken met een plat of een schuin dak? Kies je voor een plat dak, dan hoef je gegarandeerd geen vergunning te regelen. Daarnaast heeft een plat dak zowel een moderne als een klassieke uitstraling. Het past daardoor in vrijwel alle tuinen. Wil je eikenhout of kies je voor Douglas? Wil je meer informatie over de houtsoorten die wij gebruiken? Onze deskundige medewerkers kunnen je er alles voor vertellen. Als je precies de voor- en nadelen weet, kun je de beste keus maken.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een tuinhuis kopen Nederweert

Twijfel je nog over de inrichting van het tuinhuis in Nederweert en omstreken? Kun je, als het ligt aan de afmeting van je tuin, een groot tuinhuis plaatsen? Vraag je jezelf nog af of dit verstandig is? Soms is het ook lastig om te bedenken hoeveel ramen je in het huis moet laten zetten. Wij komen vaak klanten met vragen tegen en geven op een eerlijke manier advies. We hebben veel ervaring op dit gebied. Ook met jou denken we graag mee over het tuinhuis in Nederweert en omgeving. Je kunt ook even een kijkje nemen op onze site. Bij de fotogalerij zie je allerlei voorbeelden van tuinhuizen. Wie weet kom je daardoor zelf ook op een goed idee. Een handige optie is daarnaast het bezoeken van ons showterrein. We bevinden ons in Neerkant. 6 Dagen per week ben je bij ons van harte welkom.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.