Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Een tuinhuis voor Maasbree kopen

Met een mooi tuinhuis voegt u echt iets bijzonders toe aan uw tuin. U heeft dan een plek waar u heerlijk tot rust kunt komen, waar u spullen in op kunt slaan of waar uw kinderen lekker kunnen spelen. De mogelijkheden met een goed tuinhuis in Maasbree zijn legio, schroom dan ook niet om eens een kijkje te nemen bij ons om te zien wat er met een tuinhuis allemaal mogelijk is. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof bent u aan het juiste adres voor een sterk, duurzaam tuinhuis van de mooiste materialen. Als wij een tuinhuisje in Maasbree neerzetten kunt u er op rekenen dat u hier vele jaren van gaat genieten.

Het mooiste tuinhuisje voor Maasbree

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof werken mensen die als geen ander weten waar een tuinhuis aan moet voldoen. Specialisten op het gebied van ontwerp, bouw en de beste materialen voor uw tuinhuis. Deze experts gaan graag een keer met u om tafel om samen met u te bekijken wat voor tuinhuis u bij uw huis wilt hebben. Kiest u voor een klassiek tuinhuis met een plat dak? Of wilt u een mooi huisje met een vijfhoekige vorm. Wellicht wilt u een tuinhuis voor Maasbree kopen dat een hele andere vorm heeft? We nemen de mogelijkheden graag een keer met u door.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Aan de slag met uw tuinhuisje in Maasbree

Als we samen met u een plan voor het tuinhuis op papier hebben gezet, gaan we aan de slag met de bouw hiervan. We zorgen ervoor dat er een tuinhuis in Maasbree komt te staan waar u trots op mag zijn en dat alle elementen kan trotseren. Een prachtig tuinhuis waar u heel wat genoeglijke uurtjes in door gaat brengen. U kunt altijd onze verschillende modellen een keer komen bekijken in onze showroom. We vertellen u hier graag meer over het plaatsen van een tuinhuis in uw eigen tuin!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.