Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Een tuinhuis op maat in Limburg

U bent woonachtig in Limburg en wilt hier graag een mooi tuinhuis neerzetten? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de vele mogelijkheden die wij bij Tuinhuiscentrum van de Munnickhof allemaal voor u klaar hebben staan. We hebben vele jaren ervaring met het ontwikkelen, bouwen en plaatsen van tuinhuizen en hebben door de jaren heen al heel wat tuinhuisjes in Limburg neergezet. We nemen graag met u uw specifieke wensen door. We komen dan bij u langs om te bekijken wat er in uw tuin allemaal mogelijk is op het gebied van de plaatsing van een tuinhuis.

Een tuinhuis voor Limburg

Tuinhuizen in Limburg worden steeds populairder. Dat is niet verwonderlijk, want met een mooi tuinhuis geeft u extra waarde aan uw woning en tuin. Ook geeft u er extra functionaliteit aan. Een tuinhuis kan bijvoorbeeld een prima werkplek zijn, waar u rustig kunt werken zonder gestoord te worden. Maar een tuinhuis kan ook worden neergezet als plek om te ontspannen, als leuke speelplek voor de kinderen of als extra opslagruimte. We nemen alle mogelijkheden van een tuinhuis op maat in Limburg graag met u door. Heeft u al een idee van hoe uw tuinhuis in Limburg er uit moet komen te zien? Dan horen we dit graag van u en maken we aan de hand hiervan een ontwerp voor uw persoonlijke tuinhuis.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Meer weten over onze tuinhuizen in Limburg?

Indien u meer wilt weten over wat er mogelijk is op het gebied van tuinhuisjes in Limburg, dan neemt u hier gewoon even contact over op met ons. We staan klaar om u te helpen van uw tuin een nog fijnere plek te maken. Neem de informatie over onze tuinhuizen in Limburg die wij op deze website klaar hebben staan eens door, u vindt hier talrijke voorbeelden van hoe ook uw tuinhuis er straks uit kan komen te zien!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.