Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Een tuinhuis Horst met veranda

Wil je een tuinhuis kopen in Horst en omstreken? Bij Van de Munckhof ben je dan op de goede plek. Vroeger werden tuinhuizen voornamelijk gebruikt als extra opbergruimte. Mensen zetten hun grasmaaier, gereedschap of de fietsen in dit extra gebouw. Tegenwoordig wordt een tuinhuis heel vaak ingezet als buitenverblijf. Een combinatie van beiden is natuurlijk ook heel goed mogelijk. Dan kom je uit op een tuinhuis met een veranda. Je hebt dan de beschikking over een extra bergruimte, maar je kunt tegelijkertijd buiten zitten onder de overkapping.

Een tuinhuis Horst

Een tuinhuis in Horst kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Zie je het vooral als opbergruimte of ga je het gebruiken als gastenverblijf? Als je weet wat je ermee wilt, kun je je specifieke wensen bij ons aangeven. We maken dan een ontwerp dat precies voor jou op maat is gesneden. Een tuinhuis met of zonder veranda. Een plat of een schuin dak. Wel of geen deur, het is allemaal mogelijk.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een tuinhuis kopen Horst

Een tuinhuis in Horst en omstreken betekent een aanwinst voor je tuin. Als wij weten wat jouw wensen zijn, gaan onze ervaren vakmensen aan de slag. We gebruiken materialen van hoogwaardige kwaliteit en alles wordt gemaakt in onze eigen werkplaats. Dit alles bieden wij je voor een voordelige prijs. Wil je online een offerte aanvragen? Dat is zeker mogelijk. Ook als je vragen hebt, mag je zeker contact met ons opnemen. Onze deskundige medewerkers beantwoorden al je vragen. Je zou ook een bezoek aan ons showterrein in Neerkant kunnen brengen. Dan kun je alle mogelijkheden in het echt bekijken. Zo doe je uitgebreid inspiratie op. Wij zijn 6 dagen in de week geopend.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.