Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Een tuinhuis in Helmond en omgeving

Je wilt over niet al te lange tijd een tuinhuis kopen in Helmond en omstreken? Je bent dan bij Van de Munckhof aan het juiste adres. Je kunt het tuinhuis voor verschillende doeleinden gebruiken. We zien regelmatig dat mensen kiezen voor een extra hobbyruimte of een speelkamer voor de kinderen. Natuurlijk is het altijd fijn om het tuinhuis te gebruiken om spullen op te ruimen. Al stal je er in de winter de tuinstoelen maar in. Dan staan ze mooi schoon en droog. Op de eerste warme lentedag pak je ze dan zo weer tevoorschijn. Een goede schoonmaakbeurt is dan niet eens nodig. Neem je een tuinhuis in Helmond met veranda, dan kun je wellicht al heel vroeg in het seizoen buiten zitten. Door de overkapping zit je tenslotte lekker beschut.

Een tuinhuis in Helmond betekent een meerwaarde voor je tuin

Dat het tuinhuis in Helmond zorgt voor meer opbergruimte is natuurlijk fantastisch. Wij proberen de huisjes altijd zodanig te maken dat ze zo goed mogelijk aansluiten bij de tuin. Het gebruik van hout maakt dat altijd al vrij gemakkelijk. Wel is het nog een verschil welk soort hout je kiest. En ook het dak is vrij bepalend voor de uitstraling. Neem je een plat of een schuin dak? Als je hier zelf niet helemaal uitkomt, denken wij graag met je mee.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een tuinhuis kopen Helmond

Een tuinhuis voor Helmond en omgeving vind je vast en zeker bij Van de Munckhof. Wij maken van ieder huisje maatwerk. Dankzij onze ruime ervaring maken wij het buitenverblijf exact zoals jij wilt. We gebruiken de beste materialen. Dit combineren we met vakmanschap en een voordelige prijs. Van een tuinhuis dat je bij ons aanschaft heb je jarenlang plezier. Je bent benieuwd geworden naar onze mogelijkheden? Kom zeker eens langs bij ons in Neerkant. Of bezoek onze website. Op beide manieren kun je uitgebreid inspiratie opdoen.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.