Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Het mooiste tuinhuis voor Heeze

Wilt u wat meerwaarde geven aan uw tuin? Heeft u het idee opgevat om hier een tuinhuis neer te zetten? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof allemaal te bieden hebben. We hebben een ruim assortiment aan de mooiste tuinhuizen die er te vinden zijn. We verkopen verschillende stijlen tuinhuizen, allemaal gemaakt van de mooiste materialen. Zo kunt u bij ons een mooi tuinhuis kopen dat helemaal is gemaakt van Douglas naaldboomhout. Neem een kijkje bij de verschillende modellen die we op deze website voor u klaar hebben staan.

Een tuinhuis voor Heeze kopen

Dat mooie tuinhuisje in Heeze koopt u veilig en voordelig bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof. We komen graag een keer bij u langs om te bekijken wat voor ruimte u in uw tuin open hebt staan voor uw nieuwe tuinhuis. We nemen de maten op en zoeken samen met u de plek waar het tuinhuisje het beste tot zijn recht komt. Met een mooi, stevig en duurzaam tuinhuis van onze makelij heeft u straks een groot aantal verschillende mogelijkheden. U kunt uw tuinhuis gebruiken als opslagruimte, maar ook als speelruimte of gewoon als extra huisje om lekker in te kunnen zitten en van uw tuin te genieten.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Vandaag nog een tuinhuis in Heeze kopen?

Als u uw oog heeft laten vallen op een tuinhuisje in Heeze, dan zorgen wij er graag voor dat dit snel voor u wordt neergezet. Wilt u die huisjes eerst een keer in het echt bekijken? We hebben in onze showroom alle huizen uit ons assortiment voor u bij elkaar gezet. Zo kunt u zien wat voor huisje het beste in uw eigen tuin past. Uiteraard kunnen wij elk huisje helemaal op maat voor u maken, zodat het perfect op uw eigen perceel past.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.