Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Een tuinhuis voor Geldrop laten maken

Wie zou het nou niet mooi vinden om een tuinhuis in de tuin te hebben staan? Op het gebied van tuinhuizen heeft u veel keuze. U kunt er voor kiezen om aan de hand van een pakket zelf een tuinhuis in Geldrop te bouwen, maar u kunt dit ook overlaten aan de professionals van Tuinhuiscentrum van de Munckhof. We hebben mensen in huis die als geen ander weten wat er bij het bouwen van een tuinhuis allemaal om de hoek komt kijken. Specialisten die een groot aantal verschillende huizen voor u kunnen neerzetten, maar die ook iets kunnen bouwen dat helemaal aan uw persoonlijke wensen voldoet.

Het mooiste tuinhuisje voor Geldrop

Neemt u om te beginnen eens een kijkje in het ruime assortiment aan verschillende tuinhuisjes dat wij voor u online hebben staan. We hebben verschillende modellen en maten, allemaal gemaakt van de mooiste soorten hout. Heeft u hier een huisje tussen zien staan dat u graag door ons gebouwd wilt laten worden, dan nemen we de wensen die u heeft graag een keer met u door. Wat zijn de afmetingen die u voor het huisje in gedachten had, wilt u een huisje met een plat dak, of liever een prieel dat 5 hoeken heeft? Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen ze voor u realiseren.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een tuinhuisje in Geldrop kopen

Als we samen met u overeenstemming hebben bereikt over welk huisje u in uw tuin wilt zien, dan gaan we aan de slag met de bouw ervan. We zorgen ervoor dat het huisje stevig in uw tuin komt te staan, zodat het alle mogelijke weersomstandigheden kan weerstaan. U kunt het huisje dan daarna gebruiken waarvoor u maar wilt. Om lekker te kunnen zitten en te genieten van uw tuin, als opbergruimte, als speelruimte, als hangplek voor de kinderen… Met een tuinhuisje van Tuinhuiscentrum van de Munckhof weet u zeker dat u straks een mooi huis van prachtig, duurzaam hout in uw tuin heeft!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.