Tuinhuis Eindhoven

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Een tuinhuis in Eindhoven en omstreken

Je wilt een tuinhuis kopen in Eindhoven en omgeving? Je kunt een tuinhuis voor verschillende doeleinden gebruiken. Wil jij graag een extra bergruimte? Is het al jaren passen en meten bij jullie in Eindhoven? Dat kan veel irritatie opleveren. Een tuinhuis is dan een fijne optie. Het huisje kan ook gebruikt worden als speelruimte voor de kinderen. Ongestoord kunnen ze dan hun fantasiespelletjes uitvoeren. Of misschien knutselt jouw dochter graag? Op de tafel in het tuinhuis mag het tenslotte best even rommelig blijven. Dan kan ze de volgende dag zo weer verder met haar kunstwerk. Ook het uitvoeren van een hobby kan uitstekend in een tuinhuis in en nabij Eindhoven.

Een tuinhuis Eindhoven betekent een meerwaarde voor je tuin

Een tuinhuis Eindhoven is handig als extra bergruimte of prettig als extra verblijf of hobbyruimte. Maar het biedt zeker meer voordelen. Het geeft absoluut een meerwaarde aan je tuin. Zeker als je kiest voor een object, een vorm en een houtsoort dat mooi in jouw tuin past. Wij willen ook op dit gebied graag met je meedenken. Neem zeker contact op als je vragen hebt. We maken de tuinhuizen in Eindhoven en omstreken altijd van hout. Dit natuurlijke materiaal geeft een warme uitstraling en past het beste in de tuin.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een tuinhuis kopen Eindhoven

De tuinhuizen Eindhoven die je bestelt bij Van de Munckhof zijn maatwerk. Wij vinden het niet meer dan logisch dat het huisje perfect bij jouw tuin past. Ook moet het volledig aansluiten bij jouw wensen. Dankzij onze jarenlange ervaring met het maken van tuinhuizen kunnen wij elk tuinhuis precies maken zoals jij dat wilt. We gebruiken hierbij de beste materialen. Tel hier ons vakmanschap bij op en je weet zeker dat je jarenlang gaat genieten van het tuinhuis in Eindhoven. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij je bieden? Op de website kun je een aantal voorbeelden bekijken. Je mag ook altijd een bezoek brengen aan ons showterrein in Neerkant. Je kunt dan met eigen ogen zien wat wij voor je kunnen realiseren. We zijn 6 dagen in de week geopend.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.