Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuizen in Deurne

Bent u woonachtig in Deurne en bent u hier op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat graag voor u een tuinhuis neerzet? Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof bent u dan aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het bouwen en plaatsen van tuinhuisjes. In onze tuinhuisjes kunt u doen wat u wilt. Denk bijvoorbeeld aan klussen, een extra opslagruimte, of een leuke speelplek voor uw kinderen. Onze tuinhuisjes worden gemaakt van het beste hout en zijn van uitstekende kwaliteit. Ze gaan jaren mee zonder problemen. Als u een van onze tuinhuizen aanschaft, kunt u er vanuit gaan dat deze tegen alle weersomstandigheden bestand is.

Wilt u een tuinhuis in Deurne kopen?

Wij komen graag langs om een van onze tuinhuizen bij u in Deurne te installeren. We hebben een groot aantal verschillende designs voor u klaarstaan, waar u dan weer uw eigen tuinhuisje op kunt baseren. Wij maken al onze tuinhuizen op maat, waarbij we de ruimte in uw tuin op de beste manier proberen te benutten. U kunt bij ons op gesprek komen, waarbij wij dan al uw wensen met u doornemen. Aan de hand van wat er bij ons gesprek wordt besproken maken we een tuinhuisje dat ervoor zorgt dat u met nog meer plezier tijd doorbrengt in uw tuin.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Meer weten voordat u een tuinhuis aanschaft in Deurne?

Als u besluit een van onze tuinhuizen in Deurne te kopen, maar nog vragen heeft, dan kunt u deze natuurlijk altijd stellen. Wij beantwoorden maar al te graag eventuele vragen die u heeft over bijvoorbeeld de kwaliteit van onze huisjes, het installatieproces of waar u dan ook meer over wilt weten. U kunt altijd contact met ons zoeken om een afspraak te maken. Onze medewerkers zullen u zo snel mogelijk te hulp schieten. Zodra de afspraak is gemaakt en uw huisje staat zal dit er lang mooi uit blijven zien. We kunnen u garanderen dat u hier veel plezier aan zult beleven. Hopelijk zien we u snel in onze showroom of bij u in de achtertuin!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.