Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Een tuinhuis in Asten laten neerzetten

Wilt u meer doen met uw tuin? Heeft u hier ruimte over die u graag op een leuke, bijzondere manier wilt benutten? Dan horen we graag van u. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof hebben we veel ervaring met het bouwen van tuinhuizen. Deze ervaring zetten wij in voor onze klanten. We kunnen voor u een tuinhuis bouwen dat 5 hoekig is, maar ook een rechthoekig of vierkant tuinhuis met een plat dak. Wat uw wensen ook zijn, we gaan hier graag mee aan de slag voor u. De tuinhuizen die wij leveren worden door ons helemaal op maat voor u gemaakt. Vraag vandaag nog een offerte aan om te zien wat voor scherpe prijzen wij rekenen voor onze mooie tuinhuizen.

Een tuinhuisje voor Asten

Woont u in Asten en heeft u een heerlijke tuin met ruimte voor een tuinhuisje? We kunnen altijd een keer bij u langskomen om te bekijken wat voor mogelijkheden u op dit gebied heeft. We bekijken wat de beste plek is om het tuinhuis neer te zetten en welke afmetingen hierbij het beste uitkomen. Samen met u bekijken we welke stijl u het mooiste vindt. We kunnen voor u een klassiek tuinhuisje bouwen, gemaakt van stevig, duurzaam Douglas hout. Maar u kunt ook kiezen voor een modernere uitstraling, helemaal aangepast op uw eigen wensen.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Vandaag nog een tuinhuis in Asten kopen?

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof hebben we een passie voor het maken van bijgebouwen. We verkopen namelijk niet alleen een tuinhuisje voor Asten, maar bijvoorbeeld ook een carport, houten schuur of poolhouse. Als u onze verschillende gebouwen eens wilt komen bekijken om een goede indruk te krijgen van wat we allemaal te bieden hebben, wellicht ook om inspiratie op te doen, dan bent u altijd welkom om een keer in onze showroom langs te komen. Hier hebben we namelijk al onze modellen voor u klaarstaan.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.