Tuinhuis van Douglas hout

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis van Douglas hout

Heeft u er altijd al van gedroomd om een tuinhuis in uw tuin neer te laten zetten en heeft u hier nu de mogelijkheden voor? Laat dit tuinhuis dan maken door een professioneel bedrijf. Tuinhuiscentrum van de Munckhof heeft vele jaren ervaring als het aankomt op ontwerp, realisatie en plaatsing van een tuinhuis.

Waarom kiezen voor een tuinhuis?

We kunnen heel wat redenen opnoemen waarom u ervoor zou kiezen om een tuinhuis neer te laten zetten in uw tuin. Zo biedt een tuinhuis de mogelijkheid om extra opbergruimte te creëren in uw tuin. Het is een ideale plek om tuingereedschap, fietsen, tuinmeubilair en andere spullen in op te bergen. Maar een tuinhuis is natuurlijk ook bij uitstek een veelzijdige ruimte. Gebruik het als een hobbyruimte, een atelier, een speelruimte voor kinderen, een ontspanningsruimte of zelfs als thuiskantoor. Hier heeft u een rustige omgeving binnen handbereik.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Maar waarom dan een tuinhuis van Douglas hout?

Douglas hout is een ideale keuze als materiaal voor uw tuinhuis. Het heeft namelijk een natuurlijke schoonheid en warme uitstraling. Daarnaast heeft deze houtsoort een aantrekkelijke kleur en een unieke structuur, waardoor uw tuinhuis een rustieke en charmante uitstraling krijgt. Een extra voordeel is dat het hout na verloop van tijd alleen maar mooier wordt. Mooi meegenomen: Douglas hout is een stevig en duurzaam hout, dat bestand is tegen de elementen en lang meegaat. Zo kan uw tuinhuis vele jaren meegaan, zonder veel onderhoud.

Kom tuinhuisjes kijken bij ons

Wilt u met eigen ogen zien wat er allemaal mogelijk is met een tuinhuisje? Of hoe dit er uitziet als het van Douglas hout is gemaakt? Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof hebben we een uitgebreid showterrein opgericht. Hier vindt u vele verschillende soorten tuinhuisjes, garages, schuren en overkappingen bij elkaar. De ideale plek om inspiratie op te doen en eens met onze experts van gedachten te wisselen. Zij helpen u de juiste keuze te maken voor uw tuinhuisje.

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.