Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis met puntdak

Een tuinhuis in de tuin is een echte aanwinst. Zo geniet u namelijk nog meer van uw tuin en kunt u deze ook op koudere dagen volop benutten. U ziet het wel zitten om een tuinhuis in uw tuin neer te laten zetten? Dan raden wij u aan om hiervoor een kijkje te komen nemen bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof. Onze ervaren vakmensen weten precies wat er allemaal mogelijk is met een tuinhuis. We bouwen voor u bijvoorbeeld een tuinhuis met puntdak.

Genieten van een tuinhuis met puntdak

Als u door ons een tuinhuis laat maken, dan heeft u hier een groot aantal verschillende opties mee. Zo kunt u er voor kiezen om een tuinhuis te laten maken met een puntdak. U heeft dan een tuinhuis dat er nog mooier en uitnodigender uitziet. Dit dak kunnen wij voor u in meerdere verschillende kleuren schilderen. Ook heeft u de keuze voor de soort hout die wij bij het maken van het puntdak gebruiken.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Wat voor tuinhuis wilt u in uw tuin hebben?

We raden u van harte aan om eens een kijkje te nemen bij de verschillende tuinhuizen die wij op deze website voor u klaar hebben staan. U krijgt dan een goede indruk van wat er bij ons allemaal mogelijk is. We maken bijvoorbeeld een tuinhuis met puntdak, maar ook een tuinhuis met een overkapping, een tuinhuis met een berging of een tuinhuis met houtopslag. Al deze modellen zijn verder door u aan te passen, zodat ze helemaal aansluiten op uw wensen en de ruimte in uw tuin.

Kom langs op ons showterrein om tuinhuizen te kijken

Wilt u een keer in het echt zien hoe onze tuinhuizen er uitzien? Dan maakt u gewoon een afspraak met ons. We ontvangen u dan op ons showterrein, waar we 35 verschillende tuinhuizen en andere overkappingen voor u hebben neergezet. De ideale plek om eens te zien wat er allemaal mogelijk is met tuinhuizen. Maak vandaag nog een afspraak met ons, we ontvangen u graag!

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.