Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis met plat dak

Tuinhuizen zijn in een groot aantal verschillende stijlen te krijgen. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken we graag een tuinhuis voor u dat helemaal past bij wat u zelf in gedachten heeft. Wilt u een groot, achthoekig tuinhuis met een overkapping? Dat is geen probleem! Net zo min als een klein, driehoekig tuinhuisje met houtopslag. Ook met een tuinhuis met een plat dak gaan we graag voor u aan de slag.

Aan de slag met uw droomtuinhuis

U heeft uw zinnen gezet op een tuinhuis met een plat dak? Dan gaan we hier graag mee aan de slag voor u. We hebben mensen in dienst die veel ervaring hebben met het ontwerpen en bouwen van tuinhuizen en die graag ook voor u aan de slag gaan. Maak een afspraak om uw wensen met ons door te nemen en te bekijken wat er allemaal mogelijk is. We hebben hiervoor 35 showmodellen klaarstaan op ons showterrein in Neerkant. Zo krijgt u een goed idee van wat er allemaal mogelijk is.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Hoe moet uw tuinhuis er uit komen te zien?

U doet inspiratie op op ons showterrein, waar we u een rondleiding geven en laten zien wat er allemaal mogelijk is. Heeft u een specifieke stijl gezien die u mooi vindt? Dan bouwen we hierop verder. Welke soort hout zou u het mooiste vinden? En in welke kleur moet dit hout afgewerkt worden? We nemen het allemaal met u door, net als de maat en vorm van uw tuinhuis.

Uw droomtuinhuis gerealiseerd

We zijn pas tevreden als u dat ook bent. Hebben wij een ontwerp voor u gemaakt, dan mag u hier altijd uw commentaar op geven. Pas als het ontwerp helemaal is goedgekeurd gaan we verder met het maken van het huis. We zorgen er daarna natuurlijk ook voor dat dit zorgvuldig, op de juiste plek, in uw tuin wordt geplaatst. Meer weten? Neem dan contact met ons op om uw vragen op ons af te vuren, of om meteen een afspraak te maken voor een rondleiding op ons showterrein.

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.