Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis met overkapping

De populariteit van tuinhuizen stijgt sterk. Dat is ook niet gek, want wat is er nou mooier dan een tuinhuisje in je tuin waar je heerlijk kunt genieten? Er is tegenwoordig ook steeds meer mogelijk met een tuinhuis. Wilt u bijvoorbeeld een tuinhuis met een extra overkapping? U heeft dan de mogelijkheid om niet alleen in uw tuinhuis te genieten, maar ook hiernaast. Ideaal als het een keer regenachtig is en u toch in de tuin wilt zitten. Tuinhuiscentrum van de Munckhof maakt een tuinhuis met overkapping voor u.

Genieten van een mooi tuinhuis

Met een tuinhuis zorgt u ervoor dat u straks nog meer van uw tuin geniet. Een ideale oplossing als u bijvoorbeeld een extra ruimte in de tuin wilt hebben om te ontspannen, om de kinderen te laten spelen, of om te werken. En met een overkapping zorgt u ervoor dat het tuinhuis een nog fijnere plek is. Wij maken voor u een tuinhuis met een overkapping naar wens. Denk aan een tuinhuis met een veranda, of een tuinhuis met een pergola.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een tuinhuis naar uw wensen

Bij ons heeft u een groot aantal keuzes die u kunt maken als wij een tuinhuis voor u neerzetten. Hoe groot moet het tuinhuis worden? Welke vorm wilt u voor uw tuinhuis hebben? En in welke kleur mogen wij het tuinhuis schilderen of beitsen? Verschillende mogelijkheden zodoende, die we graag een keer met u doornemen. U mag daarbij ook kiezen van welke soort hout uw tuinhuis gemaakt moet worden. Wij maken al onze bouwwerken van hout, een prachtig, sterk en duurzaam materiaal dat hier perfect voor geschikt is.

35 tuinhuizen op ons showterrein

We hebben speciaal voor onze klanten een showterrein ingericht, waar we 35 tuinhuizen, overkappingen, schuren en garages hebben neergezet. De ideale plek om een idee te krijgen van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van een nieuw tuinhuis. Samen met u bekijken we deze tuinhuizen en helpen u bij het maken van een keuze voor uw droomtuinhuis.

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.