Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis geïsoleerd

U wilt een tuinhuisje in uw tuin laten zetten, maar hier dan wel het hele jaar van kunnen genieten? Een mooie plek om in de zomer te ontspannen, maar om ook in de winter lekker te kunnen zitten? U maakt dan een goede keuze om uw tuinhuis door Tuinhuiscentrum van de Munckhof te laten maken. We hebben specialisten in dienst die voor u een tuinhuis dat geïsoleerd is maken. Met een dergelijk tuinhuis weet u straks zeker dat u het hele jaar een heerlijke plek in uw tuin heeft.

Uw tuinhuis het hele jaar door gebruiken

Een tuinhuis is een plek die voor heel wat verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Zo kunt u hier bijvoorbeeld zitten met een goed boek en een kopje thee, als u even het drukke dagelijkse leven achter u wilt laten. Maar u kunt hier ook uw kinderen laten spelen, of gezellig zitten met vrienden of familie. U kunt van uw tuinhuis zelfs een kantoortje maken. Maar dan wilt u daar natuurlijk wel het hele jaar door kunnen zitten. Een tuinhuis dat geïsoleerd is, is dan de beste oplossing.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een tuinhuis op maat

Iedereen heeft eigen wensen als het op een tuinhuis aankomt. Vandaar ook dat wij een groot aantal verschillende opties te bieden hebben. Denk aan de vorm van het tuinhuis, de afmetingen, maar ook het soort hout dat wij bij het maken gebruiken. Hiermee is het mogelijk om een tuinhuis te maken dat echt helemaal van u is. Een uniek tuinhuis, specifiek aangepast aan uw wensen.

Wat is er allemaal mogelijk met een tuinhuis

Om alle mogelijkheden die u heeft met een tuinhuis hier op te noemen, zou te veel ruimte kosten. Liever laten wij u dit een keer echt zien. Kom dan ook een keer langs op ons showterrein, waar wij maar liefst 35 verschillende modellen voor u bij elkaar hebben staan. Hier tonen we tuinhuisjes, maar ook overkappingen, schuren en garages. Deze nemen we graag een keer met u door, om dan daarna uw persoonlijke wensen op papier te zetten. Maakt u dan snel een afspraak met ons?

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.