Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis driehoek

Een tuinhuis biedt vele voordelen voor uw tuin en leefruimte. Een tuinhuis van Tuinhuiscentrum van de Munckhof is namelijk een veelzijdige en functionele toevoeging voor elke tuin. Of u nu behoefte heeft aan meer opbergruimte, een leuke plek om te ontspannen, een plek waar de kinderen kunnen spelen of zelfs een thuiskantoor, een tuinhuis voldoet aan al deze behoeften. Hiermee creëert u een aparte ruimte in uw tuin, die u helpt om optimaal van uw buitenruimte te genieten.

Tuinhuizen zijn te krijgen in verschillende maten

Tuinhuizen zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. We geven u namelijk graag de kans om het perfecte formaat te kiezen, dat zowel aansluit op uw behoeften als wel de beschikbare ruimte in uw tuin. Of u nu kiest voor een compact tuinhuis voor opslag van tuingereedschap, of juist een ruimer tuinhuis dat als extra leefruimte fungeert, wij voldoen graag aan uw wensen. Ook de vorm van het tuinhuis is daarbij geheel aan te passen. U kunt kiezen uit verschillende indelingen om uw tuinhuis helemaal naar wens te laten maken.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een driehoekig tuinhuis laten maken

Een tuinhuis in de vorm van een driehoek is een leuke, unieke keuze. Het driehoekige ontwerp voegt een architectonisch element aan uw tuin dat niet vaak in tuinen voorkomt. Bovendien is een driehoekig tuinhuis een compact ontwerp, waarmee u de ruimte in uw tuin optimaal benut. Een tuinhuis met driehoek vorm past gemakkelijk in hoeken en is tegelijk een charmant accent tussen uw planten en bloemen.

Laat ons uw tuinhuis voor u maken

Tuinhuiscentrum van de Munckhof is een betrouwbare en ervaren partner voor het realiseren van uw droomtuinhuis. We werken altijd met hoogwaardige materialen, zodat uw tuinhuis duurzaam en van hoge kwaliteit is. Wij bieden een breed scala aan ontwerpen, die wij in elke maat voor u kunnen realiseren. Eens kijken hoe dit er in het echt uitziet? Maak dan een afspraak om bij ons langs te komen in Neerkant, waar we 35 modellen op ons showterrein hebben klaarstaan.

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.