Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Buitenverblijf met slaapkamer

Wilt u graag een extra slaapkamer realiseren, maar er is in uw huis geen ruimte meer voor? Als u dan een tuin heeft, dan is dit een probleem dat wij voor u op kunnen lossen. Tuinhuiscentrum van de Munckhof maakt voor u namelijk een buitenverblijf met slaapkamer. Een veilige plek waar een of meerdere personen comfortabel kunnen slapen. We nemen de mogelijkheden hierbij graag een keer met u door.

Extra slaapruimte in de tuin

Er zijn meerdere redenen waarom u een extra slaapkamer wilt laten maken. Ruimtegebrek in huis is hier natuurlijk een optie van. Maar het kan ook dat u een ruimte wilt laten maken waar gasten privé kunnen slapen. Wellicht heeft u kinderen die het leuk zouden vinden om een keer in de tuin te slapen en die u dit dan liever op een plek laat doen die veilig is en die ook op slot kan. Wij bieden u meerdere mogelijkheden.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Wat voor slaapruimte kunnen wij voor u maken?

Er zijn meerdere mogelijkheden als het aankomt op een buitenverblijf met slaapkamer. Zo kunnen wij voor u een tuinhuisje maken dat genoeg ruimte biedt voor een comfortabel bed. Maar het is ook mogelijk om een tuinhuisje te maken met een extra verdieping. Zo houdt u de benedenverdieping bijvoorbeeld als werkplek, hobbyruimte of plek om te ontspannen. Boven kan er dan ongestoord geslapen worden.

Wat zijn uw wensen?

We gaan graag een keer met u zitten om alle mogelijkheden die wij te bieden hebben met u door te nemen. Maak hiervoor een afspraak met ons om langs te komen op ons showterrein. Hier staan 35 tuinhuisjes en ander buitenverblijven voor u klaar. Ook een buitenverblijf met slaapkamer is hier terug te vinden. Zo ziet u gelijk wat de mogelijkheden zijn qua ruimte en comfort. We nemen dan ook gelijk uw persoonlijke wensen en eisen met u door.

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.