Tuinhuis met schuifdeur

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis met schuifdeur op maat

Wanneer u ervoor kiest om een tuinhuis neer te laten zetten, dan kunt u bijna elk onderdeel hiervan naar wens aanpassen. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof bieden wij namelijk tuinhuisjes op maat, die perfect passen bij wat u mooi vindt. Kies voor de maat, de vorm en het gebruikte hout van het tuinhuis. Maar ook afzonderlijke elementen zijn aan te passen. Wij maken voor u bijvoorbeeld een tuinhuis met schuifdeur. Ideaal om met een enkele beweging de buitenwereld binnen te laten!

De mooiste tuinhuizen met een schuifdeur voor in uw tuin

Een tuinhuis is de ideale plek om nog meer te genieten van uw tuin. Vandaar ook dat wij voor u graag een tuinhuis neerzetten dat helemaal op uw wensen aansluit. Welke soort hout vindt u bijvoorbeeld het mooiste? Elke houtsoort die wij gebruiken heeft een eigen karakter. Ze hebben wel met elkaar gemeen dat ze er allemaal mooier uit gaan zien naarmate het huisje langer staat. Ook de kleur is een variabele die u mag bepalen, evenals de vorm, de afmetingen en de plek waar het tuinhuisje komt te staan.

Soortgelijke projecten

De mooiste schuifdeuren voor uw tuinhuisje

Met een schuifdeur wordt een tuinhuis nog uitnodigender. Wij leveren schuifdeuren die er prachtig uitzien, maar die daarnaast ook nog eens heel soepel open en dicht gaan. We laten u graag een keer zien hoe deze schuifdeuren precies functioneren. Op ons showterrein hebben we hier meerdere voorbeelden van bij elkaar staan. Uiteraard mag u hier net zoveel schuiven als u maar wilt. Samen met u nemen we daarna al uw wensen door.

Laat ons uw tuinhuis met schuifdeur voor u maken

We hebben vele jaren ervaring met het maken van tuinhuizen. Deze ervaring zetten we graag ook in voor uw nieuwe buitenverblijf. Alles aan dit tuinhuis wordt door u bepaald. Natuurlijk hoe het er uitziet, maar ook hoe groot het is en op welke plek u het neer wilt zetten in uw tuin. De kleur is een belangrijk facet, maar ook het soort hout. Dit draagt allemaal bij aan een tuinhuis waar u het liefste de hele dag zou zitten.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.