Tuinhuis geïsoleerd

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Een geïsoleerd tuinhuis

U wilt een tuinhuisje in uw tuin laten zetten, maar hier dan wel het hele jaar van kunnen genieten? Een mooie plek om in de zomer te ontspannen, maar om ook in de winter lekker te kunnen zitten? U maakt dan een goede keuze om uw tuinhuis door Tuinhuiscentrum van de Munckhof te laten maken. We hebben specialisten in dienst die voor u een tuinhuis dat geïsoleerd is maken. Met een dergelijk tuinhuis weet u straks zeker dat u het hele jaar een heerlijke plek in uw tuin heeft.

Uw tuinhuis het hele jaar door gebruiken met goede isolatie

Een tuinhuis is een plek die voor heel wat verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Zo kunt u hier bijvoorbeeld zitten met een goed boek en een kopje thee, als u even het drukke dagelijkse leven achter u wilt laten. Maar u kunt hier ook uw kinderen laten spelen, of gezellig zitten met vrienden of familie. U kunt van uw tuinhuis zelfs een kantoortje maken. Maar dan wilt u daar natuurlijk wel het hele jaar door kunnen zitten. Een tuinhuis dat geïsoleerd is, is dan de beste oplossing.

Soortgelijke projecten

Een geïsoleerd tuinhuis op maat

Iedereen heeft eigen wensen als het op een tuinhuis aankomt. Vandaar ook dat wij een groot aantal verschillende opties te bieden hebben. Denk aan de vorm van het tuinhuis, de afmetingen, maar ook het soort hout dat wij bij het maken gebruiken. Hiermee is het mogelijk om een tuinhuis te maken dat echt helemaal van u is. Een uniek tuinhuis, specifiek aangepast aan uw wensen.

Wat is er allemaal mogelijk met een tuinhuis

Om alle mogelijkheden die u heeft met een tuinhuis hier op te noemen, zou te veel ruimte kosten. Liever laten wij u dit een keer echt zien. Kom dan ook een keer langs op ons showterrein, waar wij maar liefst 35 verschillende modellen voor u bij elkaar hebben staan. Hier tonen we tuinhuisjes, maar ook overkappingen, schuren en garages. Deze nemen we graag een keer met u door, om dan daarna uw persoonlijke wensen op papier te zetten. Maakt u dan snel een afspraak met ons?

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.