Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Poolhouse tuinhuis

Bent u de gelukkige eigenaar van een zwembad of whirlpool in uw tuin? Steeds meer mensen kiezen hiervoor, want zwembaden zijn tegenwoordig goed betaalbaar. Bij een zwembad hoort ook een poolhouse. U zult er geen spijt van krijgen, als u naast uw zwembad een poolhouse plaatst. Een zwembad vergt ook een technische installatie. Dit kunt u gemakkelijk buiten het zicht plaatsen in het poolhouse. Tevens biedt een poolhouse voldoende ruimte voor het opbergen van alle schoonmaakmaterialen voor uw zwembad. Natuurlijk kan een poolhouse ook uit een ruimte bestaan waar u zich na het zwemmen heerlijk kunt ontspannen.

Is een poolhouse op maat iets voor u?

Een poolhouse kan diverse vormen hebben en ook de afmetingen zullen vaak afhangen van de grootte van uw tuin en/of zwembad. U kunt een afgesloten poolhouse willen, maar misschien dat een combinatie met een overkapping ook mooi is? U kunt dan onder de overkapping een terras bij het zwembad maken. Of misschien heeft u behoefte aan een poolhouse voor het plaatsen van een jacuzzi? De mogelijkheden voor het design van een poolhouse zijn nagenoeg onbegrensd. Maar kunt u net niet het type poolhouse vinden voor uw tuin? Dan kan een poolhouse op maat iets voor u zijn. In een poolhouse op maat zijn al uw wensen opgenomen, waardoor uw poolhouse altijd uniek exemplaar is.

Soortgelijke projecten

Een poolhouse kopen bij Van de Munckhof

Wilt u een poolhouse kopen, dan zult u bij Van de Munckhof zeker een poolhouse vinden die aan uw smaak voldoet. Uw wensen verwerkt in een poolhouse van uw dromen kan dus zeker met een poolhouse op maat of met een standaard model. Waar u het poolhouse ook voor wilt gebruiken, zoals ontspanningsruimte, voor de jacuzzi of als overdekt terras, wij realiseren het voor u. Uiteraard doen wij dit met hoogwaarde materialen. De duurzaamheid van uw poolhouse is hiermee gegarandeerd. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over al onze tuinhuizen en dienstverlening.

Op zoek naar een houten poolhouse

Als u de beslissing heeft genomen dat u een poolhouse van hout wilt kopen, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. Begin met een kijkje te nemen bij de mooie poolhouses die wij voor u klaar hebben staan. We hebben meerdere voorbeelden op onze website neergezet, zodat u alvast een goede indruk krijgt van hoe een houten poolhouse er uit kan komen te zien. We komen bij u langs om te zien hoeveel ruimte u tot uw beschikking heeft en om met u te bekijken wat u allemaal voor wensen heeft. Aan de hand hiervan gaan we dan kijken hoe wij ons eerste ontwerp kunnen maken. Gaat u hiermee akkoord, dan gaan we voor u aan de slag met het bouwen van het poolhouse.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.