Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Waarom zou u een poolhouse in de tuin plaatsen?

Bent u de gelukkige eigenaar van een zwembad of whirlpool in uw tuin? Steeds meer mensen kiezen hiervoor, want zwembaden zijn tegenwoordig goed betaalbaar. Bij een zwembad hoort ook een poolhouse. U zult er geen spijt van krijgen, als u naast uw zwembad een poolhouse plaatst. Een zwembad vergt ook een technische installatie. Dit kunt u gemakkelijk buiten het zicht plaatsen in het poolhouse. Tevens biedt een poolhouse voldoende ruimte voor het opbergen van alle schoonmaakmaterialen voor uw zwembad. Natuurlijk kan een poolhouse ook uit een ruimte bestaan waar u zich na het zwemmen heerlijk kunt ontspannen.

Is een poolhouse op maat iets voor u?

Een poolhouse kan diverse vormen hebben en ook de afmetingen zullen vaak afhangen van de grootte van uw tuin en/of zwembad. U kunt een afgesloten poolhouse willen, maar misschien dat een combinatie met een overkapping ook mooi is? U kunt dan onder de overkapping een terras bij het zwembad maken. Of misschien heeft u behoefte aan een poolhouse voor het plaatsen van een jacuzzi? De mogelijkheden voor het design van een poolhouse zijn nagenoeg onbegrensd. Maar kunt u net niet het type poolhouse vinden voor uw tuin? Dan kan een poolhouse op maat iets voor u zijn. In een poolhouse op maat zijn al uw wensen opgenomen, waardoor uw poolhouse altijd uniek exemplaar is.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een poolhouse kopen bij Van de Munckhof

Wilt u een poolhouse kopen, dan zult u bij Van de Munckhof zeker een poolhouse vinden die aan uw smaak voldoet. Uw wensen verwerkt in een poolhouse van uw dromen kan dus zeker met een poolhouse op maat of met een standaard model. Waar u het poolhouse ook voor wilt gebruiken, zoals ontspanningsruimte, voor de jacuzzi of als overdekt terras, wij realiseren het voor u. Uiteraard doen wij dit met hoogwaarde materialen. De duurzaamheid van uw poolhouse is hiermee gegarandeerd. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over al onze tuinhuizen en dienstverlening.

Op zoek naar een houten poolhouse

Als u de beslissing heeft genomen dat u een poolhouse van hout wilt kopen, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. Begin met een kijkje te nemen bij de mooie poolhouses die wij voor u klaar hebben staan. We hebben meerdere voorbeelden op onze website neergezet, zodat u alvast een goede indruk krijgt van hoe een houten poolhouse er uit kan komen te zien. We komen bij u langs om te zien hoeveel ruimte u tot uw beschikking heeft en om met u te bekijken wat u allemaal voor wensen heeft. Aan de hand hiervan gaan we dan kijken hoe wij ons eerste ontwerp kunnen maken. Gaat u hiermee akkoord, dan gaan we voor u aan de slag met het bouwen van het poolhouse.

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.