Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Buitenverblijf met slaapkamer

Wilt u graag een extra slaapkamer realiseren, maar er is in uw huis geen ruimte meer voor? Als u dan een tuin heeft, dan is dit een probleem dat wij voor u op kunnen lossen. Tuinhuiscentrum van de Munckhof maakt voor u namelijk een buitenverblijf met slaapkamer. Een veilige plek waar een of meerdere personen comfortabel kunnen slapen. We nemen de mogelijkheden hierbij graag een keer met u door.

Extra slaapruimte in de tuin

Er zijn meerdere redenen waarom u een extra slaapkamer wilt laten maken. Ruimtegebrek in huis is hier natuurlijk een optie van. Maar het kan ook dat u een ruimte wilt laten maken waar gasten privé kunnen slapen. Wellicht heeft u kinderen die het leuk zouden vinden om een keer in de tuin te slapen en die u dit dan liever op een plek laat doen die veilig is en die ook op slot kan. Wij bieden u meerdere mogelijkheden.

Soortgelijke projecten

Wat voor slaapruimte kunnen wij voor u maken?

Er zijn meerdere mogelijkheden als het aankomt op een buitenverblijf met slaapkamer. Zo kunnen wij voor u een tuinhuisje maken dat genoeg ruimte biedt voor een comfortabel bed. Maar het is ook mogelijk om een tuinhuisje te maken met een extra verdieping. Zo houdt u de benedenverdieping bijvoorbeeld als werkplek, hobbyruimte of plek om te ontspannen. Boven kan er dan ongestoord geslapen worden.

Wat zijn uw wensen?

We gaan graag een keer met u zitten om alle mogelijkheden die wij te bieden hebben met u door te nemen. Maak hiervoor een afspraak met ons om langs te komen op ons showterrein. Hier staan 35 tuinhuisjes en ander buitenverblijven voor u klaar. Ook een buitenverblijf met slaapkamer is hier terug te vinden. Zo ziet u gelijk wat de mogelijkheden zijn qua ruimte en comfort. We nemen dan ook gelijk uw persoonlijke wensen en eisen met u door.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.