Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Zwarte overkapping

Overkappingen zijn in heel wat soorten en maten te krijgen. Denk aan een veranda, een prieel, een kapschuur of een paviljoen. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof zijn we gespecialiseerd in het realiseren van de mooiste overkappingen die er te krijgen zijn. We zorgen er graag voor dat u straks een overkapping in uw tuin heeft staan waarmee u nog meer van uw buitenruimte kunt genieten. Zo kunt u door ons bijvoorbeeld een zwarte overkapping laten maken.

Een overkapping in uw persoonlijke stijl

Geen twee tuinen zijn helemaal hetzelfde. Het is dan ook goed om te weten dat u bij ons een overkapping kunt laten maken die helemaal uniek is. Wij produceren voor u een overkapping die helemaal op uw persoonlijke wensen is afgestemd. Denk hierbij aan de afmetingen, de soort hout, het soort dak… maar ook aan de kleur van uw overkapping. We kunnen u een overkapping leveren in de natuurlijke kleur van het hout, maar het is ook mogelijk om er een te laten maken die bijvoorbeeld zwart geschilderd is.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een overkapping in uw favoriete kleur

Heeft u een tuin waarin een bepaalde kleur veel terugkomt? Dan is het natuurlijk het beste om deze kleur ook terug te laten komen in uw overkapping. Dit zorgt er namelijk voor dat u straks een overkapping heeft die prachtig bij uw tuin past. Samen met onze experts maakt u een ontwerp dat helemaal aansluit op de droom die u heeft voor uw tuin. Een overkapping van Douglas hout, met zwarte lak, van 4×5 meter? Bij ons is dat altijd mogelijk.

Laat uw overkapping op maat maken

Die nieuwe overkapping voor uw tuin maken wij helemaal op maat voor u. We hebben een showterrein voor u ingericht waar u een groot aantal verschillende modellen terugvindt. Onze medewerkers laten u deze graag zien. We bespreken dan ook de specifieke wensen die u heeft, zodat we aan de slag kunnen gaan met het ontwerp voor een overkapping die u het mooiste vindt.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.