Overkapping van Douglas hout

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Overkapping van Douglas hout

Wilt u wat extra waarde geven aan uw tuin? Een mooie overkapping is dan de ideale oplossing. Hiermee kunt u namelijk ook van uw tuin genieten op momenten dat u anders wellicht naar binnen zou zijn gegaan. Een overkapping beschermt u tegen een regenbui, maar ook tegen al te felle zonnestralen. Met een overkapping van Douglas hout van Tuinhuiscentrum van de Munckhof zit u straks onder een prachtige, duurzame overkapping.

Overkappingen van de mooiste materialen

Wanneer u de keuze heeft gemaakt voor een overkapping, dan wilt u natuurlijk wel een overkapping hebben van hoge kwaliteit. Per slot van rekening moet een overkapping heel wat weersomstandigheden trotseren en wilt u natuurlijk ook dat de overkapping er mooi uit blijft zien. We raden u dan ook aan om een overkapping van Douglas hout te overwegen. Dit is een soort hout die goed tegen extreme weersomstandigheden is opgewassen.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Wilt u genieten van een mooie overkapping?

Als u een overkapping wilt laten maken door Tuinhuiscentrum van de Munckhof, dan mag u er op rekenen dat wij hier altijd de mooiste soorten hout voor gebruiken. Zo bieden wij u een overkapping van vurenhout aan, maar is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een overkapping van Douglas hout te krijgen. We nemen alle mogelijkheden qua materiaal graag een keer met u door.

Meer weten over onze overkappingen?

We nodigen u bij deze uit voor een bezoekje aan ons showterrein. We hebben hier een groot aantal van onze overkappingen voor u klaarstaan. Zo krijgt u een goede indruk van wat er allemaal mogelijk is, maar ook van de kwaliteit die wij u kunnen leveren. Een van onze medewerkers geeft u een rondleiding en neemt met u door wat uw specifieke wensen zijn. Aan de hand hiervan gaan wij dan aan de slag om een prachtige overkapping te realiseren.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.