Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Overkapping met schuur

Een overkapping met een schuur is een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een mooie, functionele en veelzijdige toevoeging aan hun tuin. Het biedt u zodoende niet alleen maar bescherming tegen de elementen, maar daarnaast ook nog eens extra opbergruimte voor tuingereedschap, fietsen en andere waardevolle spullen. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof, kunt u kiezen uit een breed scala aan verschillende overkappingen en tuinhuisjes.

Waarom kiezen voor een overkapping met een schuur?

We hebben in onze showroom meer dan 50 verschillende modellen klaarstaan. Hier kunt u zien dat wij veel keuzemogelijkheden bieden, waarmee we aan verschillende behoeften en smaken voldoen. Een van de opties die we hier laten zien is een houten overkapping met schuur. Maar waarom zou u specifiek hiervoor kiezen? Een van de belangrijkste voordelen van een overkapping met een schuur is dat u goed beschermt bent tegen weersinvloeden. Of het nu gaat om een zomerse regenbui, al te felle zon of onverwachte winterse sneeuwval, een overkapping met een schuur biedt een plek waar u kunt schuilen en genieten van uw buitenruimte, ongeacht het weer.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Extra opbergruimte onder uw overkapping

Met een schuur onder uw houten overkapping heeft u daarnaast ook het voordeel van extra opbergruimte. Dit is vooral handig als u een tuin heeft waar maar beperkte opslagmogelijkheden zijn. Die tuinmeubelen, tuingereedschap, fietsen, barbecue-accessoires en andere waardevolle spullen bergt u hier heel makkelijk in op. Maar u kunt er ook voor kiezen die schuur ergens anders voor te gebruiken. Denk aan een buitenwoonkamer, een speelruimte, een hobbyruimte of zelfs een thuiskantoor.

Kies voor een houten overkapping met schuur

Wilt u nog meer genieten van uw tuin en hier wat extra functionaliteit aan toevoegen? Dan is een overkapping met een schuur een slimme investering. Kom langs op ons showterrein of bekijk ons assortiment op de website om alle mogelijkheden te bekijken.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.