Dichte overkapping

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Dichte overkapping

Wilt u een mooie overkapping toevoegen aan uw tuin? U zorgt er dan voor dat u ook op regenachtige dagen, of dagen dat de zon te fel is, toch kunt genieten in uw tuin. Er is echter ook nog een optie om deze overkapping te gebruiken op koude dagen. Deze overkapping kan namelijk helemaal dichtgemaakt worden. Ideaal voor bijvoorbeeld een veranda, waarmee u dan de effectieve ruimte van uw huis groter maakt. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof gaan we hiermee graag aan de slag voor u.

Een overkapping dicht laten maken

Met een dichte overkapping geniet u straks nog meer van uw huis. Doordat de veranda aan uw huis dichtgemaakt is, gaat u hier op koude, stormachtige of al te hete dagen gewoon lekker zitten. En mocht het wel een mooie dag zijn, dan gooit u gewoon de schuifdeur van de veranda open om het heerlijke weer binnen te laten komen. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek, waarin we alle mogelijkheden met u doornemen.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een overkapping van de beste materialen

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken we altijd gebruik van de beste materialen. Zo zorgen wij ervoor dat uw overkapping er mooi uitziet, maar daarbij ook nog eens heel stevig is. Voor elke overkapping die wij maken, gebruiken we het mooiste hout dat er te krijgen is. Denk bijvoorbeeld aan Douglas hout, of aan vurenhout.

Kom dichte overkappingen bekijken bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof

We hebben bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof een uitgebreid showterrein ingericht. Hier staan ruim 50 modellen van onze overkappingen en tuinhuisjes. Zo krijgt u een goede indruk van wat er bij ons allemaal mogelijk is. Een van onze medewerkers maakt graag een rondje langs alle modellen, waarna samen met u wordt gekeken wat uw specifieke wensen zijn. Hierna gaan wij aan de slag met het ontwerpen en realiseren van uw dichte overkapping.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.