Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Vrijstaande houten veranda

Heeft u altijd al een veranda in uw tuin willen hebben, maar wilt u deze niet direct aan uw huis laten vast bouwen? Dat is geen probleem! Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof hebben we namelijk meerdere verschillende opties voor u klaarstaan. We realiseren graag een vrijstaande houten veranda in uw tuin, waarbij u zelf de keuze hebt met betrekking tot de maten, kleur en soort hout.

Een vrijstaande houten veranda op maat

We hebben op onze website voorbeelden staan van vrijstaande houten veranda’s die wij voor u kunnen maken. Let er hierbij echter op dat u bij ons nooit aan een vaste maat vastzit. We kunnen die mooie, stijlvolle veranda namelijk in elke maat maken die u maar wenst. Zo heeft u straks een veranda die perfect past op de plek die u ervoor in gedachten had.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Waar wilt u uw veranda hebben?

Er zijn heel wat mogelijkheden als het aankomt op vrijstaande veranda’s. Wellicht heeft u een plekje in de tuin waar u graag zit, maar waar de zon te fel brandt. Het kan ook dat u een zwembad heeft in de tuin dat u geheel of gedeeltelijk wilt overkappen met een veranda. Er zijn heel wat verschillende redenen om een vrijstaande houten veranda te willen laten maken en plaatsen. Wat uw specifieke wensen ook zijn, wij realiseren ze graag voor u!

Wij maken graag die prachtige veranda voor u!

We vinden het belangrijk dat onze klanten helemaal tevreden zijn met de veranda die wij voor ze maken. Neem dan ook contact met ons op als u meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen. Neem bijvoorbeeld een kijkje op ons showterrein, waar u meer dan vijftig showmodellen kunt bekijken. Zo ziet u met eigen ogen dat alles wat wij maken van hoge kwaliteit is. Hier nemen we dan ook graag alle opties, alsmede uw wensen, met u door.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.