Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten veranda met dak

Bent u op zoek naar een mooie aanvulling voor uw tuin, waarmee u straks nog meer kan gaan genieten? Dan bent u bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van tuinhuisjes, maar ook van andere overkappingen voor in de tuin. Denk bijvoorbeeld eens aan een houten veranda met dak, dat u allemaal voordelen biedt voor in de tuin.

Genieten van een houten veranda met dak

Met een mooie houten veranda in uw tuin maakt u deze straks nog meer eigen. Veranda’s zijn er in meerdere verschillende stijlen en soorten te krijgen. Door ons een houten veranda met dak op maat te laten maken, weet u straks zeker dat u de perfecte veranda heeft staan. Hiermee bent u beschermd tegen de weersomstandigheden, waarbij het aanzien van uw tuin ook nog eens een boost krijgt. Met een veranda heeft u ook gelijk een extra buitenruimte tot uw beschikking, waar u bijvoorbeeld heerlijk kunt ontspannen, of buiten eten.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een nieuwe ruimte bij uw huis

Een houten veranda met dak is met recht een extra ruimte bij uw huis. De mogelijkheden op dit gebied zijn eindeloos. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de veranda niet alleen een dak te geven, maar ook glazen wanden. Het is dan mogelijk om de veranda ook in de winter of herfst te gebruiken. Het mag regenen of stormen, maar u zit lekker in de veranda te genieten van een lekker kopje koffie of een goed boek.

Meer weten over onze houten veranda’s met dak?

Wellicht bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die u heeft bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof. Neem dan om te beginnen eens een kijkje bij de vele voorbeelden die wij op deze website voor u klaar hebben staan. Daarna maakt u eenvoudig een afspraak met ons, voor een rondleiding op ons showterrein. Hier krijgt u pas echt een goede indruk van wat er allemaal mogelijk is met een houten veranda met dak!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.