Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Een houten veranda in L-vorm

Op het gebied van veranda’s heeft u bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof een groot aantal verschillende mogelijkheden. Wij maken deze veranda’s helemaal op maat. Wilt u een grote veranda die helemaal open is, of liever een ander formaat met een glazen schuifwand? Ook een houten veranda in L-vorm behoort bij ons tot de mogelijkheden. Zo heeft u straks de ideale veranda om van het buitenleven mee te genieten.

Een veranda op maat laten maken

Op onze website vindt u de mooiste tuinhuizen bij elkaar, maar wij hebben ook een uitgebreid assortiment aan veranda’s klaarstaan. We willen u er daarbij even op wijzen dat we alles voor u op maat maken. Elk huis is anders, daar komt bij dat ook iedereen eigen wensen heeft. We gaan dan ook graag met u om tafel om uw wensen op het gebied van een nieuwe veranda met u door te nemen. Zo weet u zeker dat u straks een veranda heeft die perfect in uw tuin past.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een veranda is een aanwinst voor uw tuin

Met een veranda zorgt u ervoor dat uw tuin een nog fijnere plek wordt om tijd door te brengen. Wij zorgen voor een tijdloos ontwerp waar u vele jaren van gaat genieten. We gebruiken hier altijd de mooiste soorten hout voor, zodat u er zeker van mag zijn dat uw veranda lang meegaat. We bouwen een constructie voor u die tegen de weersomstandigheden bestand is. Zo heeft u straks een houten veranda in L-vorm die u niet alleen kunt gebruiken om lekker op te zitten, maar waar u bijvoorbeeld ook een buitenkeuken op neer kunt zetten.

Meer weten over onze veranda’s?

We vertellen u graag meer als u wilt weten wat de mogelijkheden met onze veranda’s precies zijn. We hebben een schat aan informatie op deze website voor u klaar staan, waar u inspiratie uit kunt halen. Maar we hebben ook 50 showmodellen op ons showterrein, waar u altijd welkom bent. Hier nemen we dan graag uw wensen met u door!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.