Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Optimaal genieten op een houten veranda die geïsoleerd is

Ziet u het wel zitten om straks in uw tuin een extra mogelijkheid te hebben om nog even te genieten van het mooie weer? Dan is het goed om een kijkje te komen nemen bij de houten veranda’s die wij bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof voor u klaar hebben staan. We maken voor u een houten veranda op maat, die wij zowel open als gesloten kunnen produceren. Kiest u voor een gesloten veranda, dan zorgen wij ervoor dat deze goed geïsoleerd is. Zo is die mooie veranda ook in de winter de perfecte plek om nog even na te genieten.

Laat een veranda op maat maken

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof staan we klaar om u te helpen met een persoonlijke aanpak. We snappen heel goed dat u een veranda wilt hebben die uniek is en waar u het hele jaar door van wilt kunnen genieten. De mogelijkheden met een houten veranda zijn legio. Neem een kijkje bij de voorbeelden die wij elders op deze website voor u klaar hebben staan. U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen op ons showterrein. Hier hebben wij meer dan 50 modellen van onze tuinhuisjes en veranda’s voor u klaarstaan. Haal hier uw inspiratie uit voor een eigen houten veranda.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Genieten op een heerlijke veranda

Met een veranda voegt u een mooi element toe aan uw tuin. Een plek waar u heerlijk kunt zitten. Wij maken onze veranda’s altijd van de mooiste materialen. Douglas hout is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt om een veranda van te maken. Wij leveren u met dit hout een veranda in de stijl die u wenst, in de kleuren die u het mooiste vindt. We gaan graag een keer met u om tafel om alle mogelijkheden op dit gebied eens met u door te nemen.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.