Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten veranda antraciet

Wilt u een houten veranda in uw tuin laten plaatsen? Dat is een goede keuze. Hiermee gaat u straks nog meer genieten van mooie dagen. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof hebben we veel ervaring met het maken van veranda’s. Deze maken wij voor onze klanten altijd geheel op maat. Kies voor een veranda van het mooiste hout, in de afmetingen die u wenst. Ook bieden wij meerdere kleuren aan, zoals bijvoorbeeld een houten veranda in antraciet kleur.

Een veranda in de kleur die u wenst

Wij willen onze klanten het mogelijk maken om een veranda te laten bouwen die helemaal op hun wensen aansluit. We hebben het dan niet alleen maar over de afmetingen van de veranda, maar ook over de kleur. Vindt u het bijvoorbeeld mooi om een houten veranda in antraciet kleur te hebben? Dan behoort dit zeker tot de mogelijkheden. Maar antraciet is niet de enige kleur die mogelijk is. Ook grijs, wit en zwart behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Genieten op uw mooie veranda

Wie wil er nou niet nog meer genieten van de tuin? Een veranda is de ideale verbinding tussen een huis en een tuin. U stapt zo vanuit huis de veranda op voor een kopje koffie in de ochtend, lekker in de buitenlucht. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om hier bijvoorbeeld een soort van tweede eetkamer van te maken. En wat dacht u van een mooie buitenkeuken? Onder een veranda is dit allemaal mogelijk.

Meer weten over onze veranda’s?

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof hebben we door de jaren heen al een groot aantal veranda’s gemaakt. We gaan dan ook graag voor u aan de slag om een veranda te maken die helemaal op uw persoonlijke wensen aansluit. Een prachtige veranda waar u elke dag wel zou willen doorbrengen. Maak vandaag nog een afspraak met ons om te komen kijken op ons showterrein, waar wij meer dan 50 showmodellen klaar hebben staan.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.