Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Schuur van Douglas hout

Zou u wel eens wat meer opbergruimte in uw tuin willen hebben? Dan is het goed om te overwegen een schuur te laten neerzetten in uw tuin. Een schuur van Douglas hout is een mooie, betaalbare oplossing die het ruimteprobleem voor u oplost. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof staan we klaar om u te voorzien van een schuur die geheel op maat voor u wordt gemaakt.

Meer ruimte voor uw spullen

Heeft u een duidelijke behoefte aan meer opbergruimte? Met een houten schuur lost u dit probleem eenvoudig op. In deze schuur kunt u al uw tuinspullen kwijt. Denk bijvoorbeeld aan uw tuinset, gereedschap, fietsen, speelgoed van de kinderen… U heeft bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof de keuze voor niet alleen het materiaal dat bij het maken  van de schuur gebruikt wordt, maar ook voor het formaat van de schuur. Wij werken hierbij niet met vaste maten, maar zorgen ervoor dat u een schuur krijgt die geheel aan uw specifieke wensen voldoet.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een mooie schuur voor uw tuin

Wanneer we bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof een schuur voor onze klanten maken, is deze niet alleen maar functioneel. Doordat wij gebruik maken van het mooiste hout, ziet uw schuur van Douglas hout er namelijk ook nog eens heel stijlvol uit. Zo haalt u een nieuw sfeerelement naar uw tuin, dat dan ook nog eens heel nuttig is. U heeft hierbij volop keuze uit verschillende elementen. Wilt u een enkele deur, of dubbele deuren, met een of meerdere ramen, met dakpannen of dakpanplaten…

Kom schuren kijken bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof

U bent altijd welkom om eens bij ons te komen kijken naar wat wij op het gebied van tuinen allemaal voor u klaar hebben staan. We hebben namelijk een showterrein ingericht waar we ruim 50 verschillende modellen van onze bergingen, tuinhuisjes en overkappingen laten zien. We nemen alle mogelijkheden graag met u door en bekijken daarna wat uw specifieke wensen zijn. Daarna realiseren wij uw schuur van Douglas hout voor u.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.