Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Schuur met overkapping

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof zijn we gespecialiseerd in alle mogelijke buitenruimtes die u aan uw tuin of perceel toe kunt voegen. Denk hierbij aan een mooi tuinhuisje, een overkapping of een handige berging. Zo kunt u bij ons een schuur laten maken die voorzien is van een overkapping. Zo heeft u straks niet alleen een schuur waar u spullen in op kunt bergen, of in kunt klussen, maar ook meteen een overkapping om onder te kunnen schuilen op al te hete, of regenachtige dagen.

Het voordeel van een schuur met overkapping

We kunnen u zo een aantal redenen noemen om te kiezen voor een schuur met overkapping. Stel dat u op een dag bezig bent in de schuur en dat u hierbij ook spullen buiten de schuur moet stallen. Met een overkapping bent u er dan zeker van dat deze spullen beschut staan, bijvoorbeeld als het regent. Daarnaast kunt u die overkapping natuurlijk gebruiken om heerlijk onder te ontspannen. En die tuinset die u daarvoor gebruikt, kunt u altijd weer opruimen in de berging!

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een schuur met overkapping op maat

Wij maken geen overkappingen en bergingen volgens een vast stramien. Iedereen heeft per slot van rekening zijn of haar eigen wensen. Daar komt ook bij dat niet iedereen evenveel ruimte heeft in de tuin. Wilt u juist wel een hele grote schuur met overkapping laten maken en heeft u daar ook de ruimte voor? Dan realiseren wij dat natuurlijk ook graag voor u. Samen met u nemen we uw wensen en onze mogelijkheden door.

Kom langs op ons showterrein

We vinden het belangrijk om onze klanten een goede indruk te geven van wat er bij ons allemaal mogelijk is. Daarom hebben we bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof ook een showterrein ingericht, waar we ruim 50 verschillende modellen bij elkaar hebben gezet. Zo krijgt u een goede indruk van de stijlen, de beschikbare materialen en de afmetingen. Doe hier inspiratie op voor uw eigen schuur met overkapping!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.