Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Schuur met overkapping 6 meter

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van ontwerp en realisatie van bergingen en overkappingen? Is het uw wens om door dit bedrijf een schuur met overkapping van 6 meter te laten bouwen? U hoeft dan niet meer verder te zoeken. We hebben bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof namelijk vakmensen klaar staan die graag voor u aan de slag gaan. Wij maken voor u een schuur met een overkapping van 6 meter die helemaal aan uw wensen voldoet.

Hoe moet uw schuur met overkapping er uit komen te zien?

Er zijn heel wat mogelijkheden op het gebied van een schuur met overkapping. We hebben het dan niet alleen maar over de maat van de schuur en de overkapping. Waarbij vermeld dat u bij ons de mogelijkheid heeft om een schuur en overkapping in een groot aantal verschillende maten te laten maken, zelfs in elke maat die u maar wenst. Maar u heeft ook de keuze voor de soort hout, de kleur en de verdere aankleding van de schuur. Denk hierbij aan ramen, deuren en het dak op de schuur en overkapping.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Vakwerk op maat

Wanneer u ervoor kiest om Tuinhuiscentrum van de Munckhof in te schakelen om een schuur met overkapping van 6 meter te maken, dan gaan we om te beginnen samen met u bekijken wat uw specifieke wensen zijn. Wilt u bijvoorbeeld een kleine schuur onder de overkapping, of liever een flinke berging? Aan de hand van uw wensen gaan wij dan aan de slag met het maken van een ontwerp. U kunt hier nog aanpassingen aan maken, maar als u akkoord gaat beginnen wij met het bouwen van uw nieuwe schuur en overkapping.

Kom voor inspiratie langs op ons showterrein

We nodigen u van harte uit om een keer langs te komen op ons showterrein, om hier een goede indruk te krijgen van wat er bij ons allemaal mogelijk is. We hebben hier namelijk maar liefst 50 verschillende modellen klaarstaan. Deze bekijken we samen met u, waarbij we al uw vragen hierover beantwoorden. Zo krijgt u een goed idee van hoe straks uw eigen schuur met overkapping van 6 meter er uit moet komen te zien.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.