Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Fietsoverkapping voor twee fietsen

Een schuur raakt al snel vol met (tuin)gereedschap of gebruikt u de schuur als een hobbyruimte? Dan kunt nog maar moeilijk uw fietsen kwijt. Toch wilt u uw fietsen niet buiten laten staan in weer en wind, de levensduur van uw fietsen zal dan snel achteruit hollen. Bovendien zijn de huidige fietsen vaak dure elektrische exemplaren en daar wilt u zuinig op zijn. Kies daarom voor een fietsberging voor 2 fietsen bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof. Met een fietsenstalling voor 2 fietsen, heeft u voldoende ruimte om uw fietsen veilig en beschermd tegen de weersinvloeden op te bergen.

Een fietsoverkapping voor twee fietsen op maat

Als u op zoek bent naar een fietsenschuur voor 2 fietsen, dan zit u bij ons helemaal goed. Vooral ook omdat wij geen standaard fietsoverkapping leveren. Wij denken graag mee aan de persoonlijke wensen van onze klanten. Daarom bestelt u bij ons altijd een fietsenberging voor twee personen op maat. Welke wensen u ook heeft omtrent de materiaalkeuze, de afmetingen, de kleur en het soort dak, vrijwel alles is bij ons mogelijk.

Prijsklasse

Vanaf €x

Afmetingen

x x x cm

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een houten fietsenberging voor 2 fietsen

Kenmerkend aan al onze fietsbergingen, maar ook aan al onze andere tuinhuizen en overkappingen, is dat we heel bewust voor hout als constructiemateriaal kiezen. Het gebruik van hout heeft vele voordelen. Hout is duurzaam, het geeft warmte en sfeer in uw tuin en hout is goed bestand tegen de weersinvloeden. Bij ons bepaalt u welke houtsoort we voor uw fietsenstalling voor twee fietsen gebruiken. Zo heeft u altijd een prachtige en stevige houten fietsenberging die goed in uw tuin past en sfeervol is.

Stel uw fietsenstalling op maat samen bij tuinhuiscentrum van de Munckhof

Of u nu een fietsenstalling voor één, twee of nog meer fietsen wilt, bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof kiest u altijd voor maatwerk en een prachtig ontwerp in hout. Wilt u enkele voorbeelden van een fietsenstalling bekijken? Dan mag u altijd een afspraak met ons maken voor een bezoek aan ons showterrein. Hier hebben wij een divers assortiment van 50 houten gebouwen die wij voor u op maat kunnen samenstellen, waaronder fietsbergingen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een fietsenoverkapping voor twee fietsen op maat? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op, we vertellen u graag meer.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.